Bezpečnosť a dostupnosť dát 2011: komplexní ochrana informačních systémů

Verze pro tiskPDF verze

Konference Bezpečnosť a dostupnosť dát se uskuteční 18. října 2011 v hotelu Crowne Plaza v Bratislavě.

V minulých letech návštěvnicky velmi úspěšná konference Bezpečnosť a dostupnosť dát přinese nabitý program, reagující na dynamický vývoj v celém odvětví. Pozornost bude letos věnována především ochraně dat ve virtualizovaném prostředí a aktuálním hrozbám, kterým společnosti musí čelit.

Cílem akce je podívat se na otázku bezpečnosti komplexně a z různých úhlů pohledu, jelikož právě efektivní koordinace navzájem se doplňujících a spolupracujících složek a úkonů spojených s ochranou informačních systémů zůstává pro společnosti zásadní výzvou.
Konference nabídne přehled novinek a bezpečnostních produktů, které společnostem umožňují zachovat důvěryhodnost, dostupnost a integraci informací zpracovávaných a uchovávaných v informačních systémech. Návštěvníci budou rovněž moci diskutovat s odborníky a zástupci dodavatelů řešení ve výstavní části konference.

Na akci se jako generální partner představí společnost ESET, hlavním partnerem je pak společnost Check Point. Z partnerů pak vystoupí společnosti AdvaICT, COMGUARD, InterWay a Red Hat.

O programu

Konferenční program zahájí Peter Kišša ze společnosti InterWay, který se podělí o zkušenosti s návrhem a vývojem Cloud řešení pro DMS, a to v porovnání s názory Cloud skeptiků. Pokračovat bude představení Red Hat Enterprise Virtualization, řešení odpovídající jak na náročné požadavky virtualizace datových center, tak na potřebu firem zvyšovat investiční i provozní efektivitu.

Na aktuální hrozby a ochranu firemních zákazníků se pak zaměří společnost ESET, která také později seznámí návštěvníky se stavem informační bezpečnosti na Slovensku. Zástupci společnosti Check Point se pak zaměří na inovativní řešení ochrany sítí a koncových stanic.

O praktické ukázky doplněný příspěvek společnosti AdvaICT návštěvníkům přiblíží technologii Network Behavior Analysis, a uvede její komplexní řešení dohledu IT infrastruktury. Na závěr programu vystoupí se svou zajímavou přednáškou Robert Šefr ze společnosti COMGUARD, který se zaměří na optimalizaci ochrany proti škodlivému kódu ve virtualizovaném prostředí, a ukáže řešení, které jako první chrání virtuální stroje online i offline.

Více informací a registrace

Třetí ročník konference a výstavy Bezpečnosť a dostupnosť dát se uskuteční v úterý 18. října 2011 v hotelu Crowne Plaza v Bratislavě. Podrobný program, profily partnerů a formulář pro registraci zdarma naleznete na http://bdd.exponet.sk

Exponet