Bezpečnost dat ve virtualizovaném prostředí

Verze pro tiskPDF verze

Společnosti již běžně nasazují virtualizační řešení, což přes jasné výhody přináší i potřebu přizpůsobit ochranu celého systému. Zabezpečení dat se tak stává ještě komplexnějším než kdykoliv předtím a je kvalitně zajistit všechny navzájem se doplňující složky informační bezpečnosti.

Konference „Bezpečnosť a dostupnosť dát“, která proběhne v úterý 18. října v Bratislavě, se bude zabývat nejmodernějšími nástroji na ochranu dat a sítí. Oblast antivirusové a firewallové ochrany bude v programu hojně zastoupena, a to například v příspěvku společnosti ESET, Check Point nebo COMGUARD. V rámci přednášek proběhne také řada praktických ukázek.

Z dalších partnerů konference se budou prezentovat společnost AdvaICT, Red Hat a InterWay. Ve výstavní části akce se pak představí také společnosti Abacus a Zoner.

Podrobné informace,včetně kompletního programu konference „Bezpečnosť a dostupnosť dát“ a registračního formuláře pro vstup zdarma, najdete na http://bdd.exponet.sk. Pro návštěvníky jsme i tento rok připravili anketu o atraktivní ceny.