Bezpečnost v Cloudu 2012

Verze pro tiskPDF verze

S rostoucím množstvím dat se zvyšuje hodnota informací a znalostí v nich ukrytých. Firmy začínají více poznávat výhody a nevýhody cloud computingu. Proto Ing. Ivan Kutil (Solution Architekt, AppSatori) klade následujíci otázky: „Jedná se pouze o marketingový tah nebo jde o opravdovou revoluci? Jaké jsou bezpečnostní hrozby, a dokáže je cloud eliminovat?“ Na ně, ale i na další bude hledat odpovědi ve své přednášce nazvané Informační bezpečnost v době cloudové – příležitost nebo hrozba? (aktualizováno)

David Matějů (Commercial Technology Consultant, RSA bezpečnostní divize EMC) pohovoří konkrétně o zajištění bezpečnosti virtuálního datacentra a zajištění shody s platnými předpisy a zákony. Ve své přednášce ukáže způsob, jak obou těchto cílů elegantně dosáhnout.

O tom, že není cloudu bez bezpečnosti, se dozvědí účastníci konference od Vladimíra Brože ze společnosti Fortinet. IT profesionálové věří, že cloud povede k větší efektivitě a úsporám, ale zároveň mají obavy spojené s bezpečností dat a služeb. Navzdory pochopení ekonomických výhod, personální a podniková rizika brání rozvoji cloudu. Odborné přednášky, které představí konkrétní řešení široké problematiky bezpečnosti v cloudu, seznámí účastníky konference s tím, že je možno dojít k vysokému zabezpečení infrastruktury i dat.

Zástupci dalších renomovaných firem, zúčastněných na konferenci představí svá konkrétní řešení problematiky bezpečnosti v cloudu.

Partnery konference jsou společnosti: RSA bezpečnostní divize EMC, D-Link, APC by Schneider Electric, Microsoft, Fortinet, IBM.

Registrace je již otevřena.

Podrobný program, spolu s registračním formulářem a profily partnerů konference, naleznete na

www.bezpecnostvcloudu.cz

Kontakt pro více informací:

Renata Pavlíčková

Tel.: +420-226-066-933
Fax: +420-226-066-934
Email: [email protected]

http://www.expo-net.cz