Data Storage Workshop 2009

Verze pro tiskPDF verze

Ve čtvrtek 24. září pořádá společnost Exponet v kongresovém centru pražského hotelu Olympik Artemis již čtvrtý ročník konference a výstavy Data Storage Workshop (DSW). Tato odborná akce si klade za cíl přinést přehled produktů, služeb a řešení v oblasti zálohování, ukládání, archivace, migrace, integrace, konsolidace a správy dat či Business Inteligence. V rámci konferenčního programu již tradičně vystoupí jak čeští, tak i zahraniční odborníci na danou tematiku. Hlavními partnery jsou EMC a Avnet, partnery jsou AGORA plus, CONTEG, Inflex a Ignum.

Konference a výstava DSW 2009 vás seznámí s řadou novinek v oblasti zálohování, archivace a obnovy dat. Pozornost bude letos věnována především datovým polím a virtualizaci. Za zmínku určitě stojí představení nové generace datových úložišť, či v současné době nejvýkonějšího modulárního diskového pole na trhu. Dále se budete moci dozvědět, jakým způsobem ochránit data a aplikace proti výpadkům, jak zvýšit výkon aplikací či jaké jsou výhody storage virtualizace. Přednášky se nebudou věnovat jen současným trendům a výzvám v oblasti zálohování dat, ale poradí také, jak snížit náklady spojené se zálohováním a obnovou. Chybět nebudou ani případové studie, praktické příklady a ukázky. Pokud vás zajímají hlavně ty, doporučujeme vám i letos navštívit workshop společnosti REKONIx.

Konference a výstava DSW 2009 je pořádána pod záštitou oborové asociace The Storage Networking Industry Association (SNIA) Europe, která v úvodní prezentaci nastíní nezávislý pohled na stále více populární téma Green Storage.

Podrobné informace včetně kompletního programu a registračního formuláře pro vstup zdarma naleznete na www.dsw.cz.

Za pořadatele:
Pavla Kratochvílová
Exponet s.r.o.
E-mail: [email protected]
Tel.: +420 226 066 933
http://www.expo-net.cz