IDC Cloud Computing Conference 2014: Moderní umění v praxi

Verze pro tiskPDF verze

Zářijová konference Cloud Computing Conference přinese nejčerstvější zprávy a novinky ze světa cloud computingu. Fórum tvořené mnoha špičkami oboru nabídne kromě zajímavých přednášek i skvělou příležitost konzultovat cesty k maximalizaci vlastního úspěchu.

IDC Cloud Computing Conference 2014 se netradičně uskuteční ve Veletržním paláci Národní galerie v Praze. Diskuse nad v současnosti mimořádně aktuálním tématem cloud computingu proběhnou v bezprostřední blízkosti pláten česklých i světových mistrů výtvarného umění. Konference nabídne One-to-one meetingy, VIP obědy i zajímavou prezentaci partnerů. IDC roadshow věnující se tématu cloud computingu, započala 18. března a vyrazí do celkem 19 měst regionu.

Vyvážený program pražského vydání dovolí nahlédnout do problematiky cloud computingu z pohledu institucí nejrůznějších typů, důležitou součástí budou praktické zkušenosti uživatelů z fáze přechodu na cloudový model fungování společnosti, právní aspekty užívání cloudu a mnoho dalšího. Na konferenci promluví ředitel výzkumného programu v oblasti IT a business služeb IDC Vladimír Kroa, Miloslav Rut z České národní Banky, Luděk Tichý z Národní knihovny České republiky, Tomas Schollaert z významné advokátní společnosti Pierstone nebo zástupci předních firem oblasti IT.

O tom, jak důležitým tématem cloud computing v současnosti je, nemůže být pochyb. Výdaje na veřejné cloudové služby se během příštích čtyř let celosvětově více než zdvojnásobí. Zatímco v roce 2013 činily 47,4 miliardy dolarů, v roce 2017 to bude téměř 108 miliardy dolarů. Růst je tedy pětkrát rychlejší než na trhu IT jako celku. Všechny tři varianty cloudu – veřejný, hybridní a soukromý – se v budoucnu společně stanou nejen odrazovým můstkem k přelomovým řešením, ale možná i základem veškeré podnikové informatiky.

Všestrannost cloudu ztvární na počátku konference taneční vystoupení světově proslulé skupiny JAD Dance Company, jejíž členové v minulosti spolupracovali s největšími osobnostmi světové hudební scény a připravovali mamutí události nadnárodních firem. Účastnící konference budou moci vyhrát i poukaz v hodnotě 5 000 korun na dovolenou dle vlastního výběru s cestovní kanceláří Globtour.
Registrovat se na konferenci je možné na http://idc-cema.com/cloud14cz/registration/cze.


Autor: Národní galerie v Praze

Podzimní program konferencí IDC pokračuje již 23. 9. pražským Check Point Security Day 2014, 30. 9. se v Bratislavě uskuteční IDC 3rd Platform ICT: The New Enterprise DNA, následovaná 21. 10. IDC Enterprise Mobility Series v Autoklubu České republiky v Praze.