WIFI MAC Address Geolocator

Verze pro tiskPDF verze

Co je to WIFI MAC Address Geolocator? Jedná se o aplikaci, která na základě zadané MAC adresy WIFI zařízení (fyzická adresa karty – jedinečný identifikátor síťového zařízení) vrací informace o jeho posledním zaznamenaném geografickém umístění (adrese).

Aplikace aktivně spolupracuje s Google Maps, takže zobrazí konkrétní umístění i na mapě níže.
UPOZORNĚNÍ: V případě zadání neexistujících MAC adres nemusí aplikace vrátit správný výsledek.

Link: Wifi Mac Address Geolocator

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na „Uložit změny“.

Nefunguje

Na vsechny MAC adresy mi vrati lokaci Trencin, Palackeho 2....

Obrázek uživatele RubberDuck

Zřejmě zadáváš MAC adresy,

Zřejmě zadáváš MAC adresy, které v databázi nejsou nebo neexistují. Zkus použít tuto: 08:00:69:02:01:FC. Je 100% ověřená.

Accuracy

Co skutocne znamena napr. accuracy 73.0?

Mna prekvapilo, ze ak je to presne, tak chytam vstavanou notebookovou wifi bez externej anteny aj siet z AP vzdialeneho vzdusnou ciarou 6km, pricom mam problem chytat domaci router cez jednu priecku.

:D mne to tiez vracia trencin

:D mne to tiez vracia trencin

Obrázek uživatele RubberDuck

Podle toho, co jsem zjistil,

Podle toho, co jsem zjistil, by se mělo jednat o hodnotu, která udává, s jakou přesností byla pozice vrácena, a to v metrech. Zkoušel jsem si to prakticky ověřit a plus mínus by to tak být mělo, pokud mezi tím přístroj s danou MAC adresou nepřestěhuješ :)

taky nějak nefunguje :-)

Zdravím,
zkoušel jsem svůj MAC a i když jsem s noťasem projezdil půl světa, tak mi to kupodivu hází Trenčín, kde jsem nikdy nebyl :-D

Obrázek uživatele RubberDuck

Tak ještě jednou: Google Cars

Tak ještě jednou: Google Cars logují zdroje WIFI signálu, na které se dá připojit. Pokud přes tvůj notebook dealuješ signál dalším lidem z místa, kudy Google Cars projeli a měli šanci zachytit tvůj signál, pak jsi zanesen v databázi. V opačném případě se tam asi jen těžko můžeš objevit. Každopádně do toho kódu přidám javaskriptový alert, aby bylo na první pohled jasné, že zadaná MAC adresa se v databázi nenachází.

Hezka hracka

Osobne uz nejakou dobu pouzivam toto, ale ten vas je hezci. Najde to router s presnosti na nekolik desitek metru. Jenom dejte prosim pryc ten CAPTCHA a bude to dokonaly ;).

Obrázek uživatele RubberDuck

CAPTCHA je tam schválně,

CAPTCHA je tam schválně, protože se chci vyhnout případnému masivnímu využívání nějakým botem, takže bohužel, CAPTCHA zůstane. Pokud tedy cm3l1k1 jako hlavní admin nerozhodne jinak :)

Obrázek uživatele cm3l1k1

myslim ze nerozhodne jinak

myslim ze nerozhodne jinak nez RD :]

.::[ optimista je člověk s nedostatkem informací.. ]::.
sed '66!d;s/[0-9]*\.\s*//;s/\./\!/' /usr/src/linux/M*