Videa z konference Security Session 2012!

Verze pro tiskPDF verze

Konečne zveřejňujeme tak dlouho očekávaná videa z konference Security Session 2012. Zveřejnění brzdilo v prvé řadě pracovní vytížení organizátorů a rovněž také neočekávaných důvodů. Předně: Videa měla celkem 50GB. Jednalo se totiž o stream 3 videí (projektor + druhý projektor + přednášející), takže je Radovan musel překonvertovat, upravit a ořezat. Videa byla zveřejněna na YouTube channelu Security Session. Přehrát si je můžete i v tomto článku. Zároveň s uveřejněním videí bychom Vám rádi představili novou doménu konference. Zde můžete sledovat všechny novinky týkající se konference a registrovat se do newsletteru: http://www.security-session.cz

Vzhledem k tomu, že se konference značně protáhla a nebylo již možné upravit dobu nahrávání (netušíme proč), nemáme bohužel všechny přednášky, což nás velmi mrzí. Nemohli jsme asle s touto skutečností již nic dělat :[ - ponaučení pro příšte.

Poslední přednáška je uříznutá ve 2/3. Jedná se o přednášku Hardening Linuxových systémů. Zbylé tři, konkrétně Síla botnetu, Writing Exploits a CUDA, již bohužel nemáme a přednášejícím i čtenářům se omlouváme...

O důvod víc konferenci navštívit osobně. Nejen, že návštěvník má větší a lepší zážitky. Jde také o poutavější formu přednesu, než je tomu u videa. Navíc má každý návštěvník možnost se s přednášejícímí sejít, posedět a popovídat si na AfterParty a prodiskutovat s nimi právě to, co koho zajímá.

// Touchless Fingerprint Recognition [Torsten Meister] EN

Prezentace: http://www.slideshare.net/securitysession/touchless-fingerprint-recognition

// Biometrie v praxi [Ondřej Nezhyba]

Prezentace: http://www.slideshare.net/securitysession/biometrie-v-praxi

// Implementace systémů HIPS: historie a současnost [Martin Dráb]

Prezentace: http://www.slideshare.net/securitysession/implementace-systemu-hips

// DoS útoky a ochrana [Boris Mutina]

Prezentace: http://www.slideshare.net/securitysession/denial-of-service

// Kryptoanarchie po 19 letech [Pavol Lupták]

Prezentace: http://www.slideshare.net/securitysession/cryptoanarchy

// Hardening Linuxových systemů a představení distribuce Securix GNU/Linux [Martin Čmelík]

Prezentace: http://www.slideshare.net/securitysession/hardening-linux-and-introducin...

Ještě jednou děkujeme všem přednášejícím, bez kterých by se tato akce zákonitě nemohla konat. Ještě jednou se omlouváme za přednášky, které nebyly nahrány, a tudíž zůstanou nenávratně v propadlišti dějin. A v neposlední řadě se budeme těšit na další ročník konference Security Session 2013, která bude zcela jistě i díky vám ješte lepší a zajimavější!

Podněty a nápady můžete zasílat na info [zavináč] security-session.cz

http://www.security-session.cz

Děkujeme