Bezpečnost sociálních sítí a podvody na Facebooku. Témata letošního ročníku IT Security Workshopu.

Verze pro tiskPDF verze

A právě podvody na Facebooku zvolil jako téma úvodní přednášky Igor Hák, autor stránek Viry.cz. Facebook se stal mimo jiné dobrým nástrojem pro aplikaci sociálního inženýrství, clickjackingu a dalších metod pro vylákání mnoha peněz, nebo alespoň nechtěnou propagaci jinak nezajímavých webových stránek. Praktická přednáška, představí i další současné hrozby na internetu, včetně těch, které jsou tuzemského původu.

Do firem se valí lavina nových mobilních zařízení s různými operačními systémy. To vyžaduje nové nástroje pro zabezpečení dat, správu mobilních zařízení a podporu uživatelů. Používáním zakázaných aplikací a nástrojů sociálních sítí mohou zaměstnanci i neúmyslně zapříčinit únik dat, či umožnit vniknutí útočníka do systému. Problematika bezpečnosti mobilních zařízení bude spolu s dalšími aktuálními tématy, jako je například testování bezpečnosti datových sítí a ověřování bezpečnostních síťových prvků, podniková mobilní bezpečnost, správa smartphonů a tabletů, hlavními pilíři programu letošního ročníku IT Security Workshopu. Přední IT odborníci představí nejnovější řešení, která pomohou podnikovým IT tuto situaci zvládnout.

Novodobé internetové hrozby vyžadují nejen komplexní, ale také podmínkám a uživatelům přizpůsobené řešení IT bezpečnosti. Cílem 6. ročníku IT Security Workshopu je seznámit odborníky podílející se na budování a řízení informační bezpečnosti s riziky v oblasti ochrany dat a s možnostmi, jak tato rizika snížit.

ITSW se koná 20. března 2012 v Kongresovém centru U hájků v Praze

REGISTRACE JE JIŽ OTEVŘENA

Podrobný program, spolu s registračním formulářem a profily partnerů konference, naleznete na
www.itsw.cz.

Kontakt pro více informací:
Alice Frischová
Exponet s.r.o.
Tel.: +420-226-066-933
Fax: +420-226-066-934
Email: [email protected]
[ http://www.expo-net.cz