Security-Portal.cz má svoji stránku na Facebooku

Verze pro tiskPDF verze

Začal bych tím, že i když je apríl, tak je tento článek myšlen vážně :)
Spousta z vás Facebook nesnáší a nebýt toho, že jsem kvůli jednomu projektu prostě musel vytvořit account na FB, tak ho nesnáším do teď.

Na druhou stranu je fakt, že FB je dobré PR řešení a uživatelé častěji než na RSS koukají na svůj wall, takže příznivci SP budou mnohem lépe informováni o aktualitách, článcích a nových tématech fóra SP.

Takže kdo chcete staňte se fanoušky SP!


Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na „Uložit změny“.

Fejsbuuuuq

Rekni to kratce => FajsBuuuQ NASRAT a ROZMAZAT !!!

Obrázek uživatele RubberDuck

Čekal jsem, kdy se ozve

Čekal jsem, kdy se ozve nějaký křikloun s podobným "srdečním" výlevem. Kdyby to bylo bez vulgarismu, odpověděl bych: "Každý máme nárok na svůj názor, a stejně tak méme každý nárok na svobodné rozhodnutí." Takhle musím napsat: "Ubohost."

zase haters

Tušil som, že s príchodom pridávania anonýmnych komentárov nezaregistrovanými užívateľmi sa sem začnú, ako supi, zlietavať haters. Preto som aj v ankete hlasoval za "Ne". Security-Portal mám veľmi rád, ale týmto privilégiom ste (lepšie sme?) si začali chystať lopatu na kopanie hrobu.
Každopádne je pravda, že sa tým portál aj celkom vzkriesil, resp. aktivita návštevníkov sa prejavila v komentároch aj pozitívnym spôsobom - dúfam, že toto bude prevažovať.

Obrázek uživatele cm3l1k1

diky za reakci

diky za reakci, kazdopadne zruseni anonymnich komentaru je otazkou jednoho kliku, ale je pravda ze registrace spoustu lidi odradi a i tech kteri k tomu opravdu maji co dodat... uvidime :)

.::[ optimista je člověk s nedostatkem informací.. ]::.
sed '66!d;s/[0-9]*\.\s*//;s/\./\!/' /usr/src/linux/M*