Konference BIST GigaCon 2006 - Bezpečnost a spolehlivost informačních systémů

Verze pro tiskPDF verze

V následujícím článku bych chtěl poukázat na konferenci pořádanou 23. a 24.10.2006 v Praze. Hlavním tématem je bezpečnost informačních systémů, která je jak víte již několik let téměř prioritou, protože na funkčnosti a bezpečnosti počítačových sítí dnes záleží nejvíce a většina firem je na těchto základech závislá.

BIST GigaCon 2006 - Bezpečnost a spolehlivost informačních systému organizovaná týmem Software-Konferencje. Konference se zabývá nejnovějšími řešeními a technologiemi, která zajišťují spolehlivost informačních systému.

BIST GigaCon 2006 je v České republice největším přehledem dostupných prostředí a nástrojů, které jsou nezbytné k efektivnímu zajištění bezpečnosti informačních systémů. Pro účastnické firmy je místem kontaktu s potencjálním zákazníkem, příležitostí ukázání předností a možností promovaných řešení. Účastníci mohou srovnat a ocenit nabízené produkty, setkat se a diskutovat s odborníky.

V Polsku se již konal VII. ročník konference. V roce 2005 se konference zúčastnilo více než 1000 odborníků. Účastníci měli skvělou příležitost k seznámení se s nejnovější nabídkou produktů předních polských a zahraničních firem působících na trhu IT. Velkým zájmem se těšily také prezentační stránky firem, ůčastníci zde mohli konzultovat se zástupci firem. Sponzory konference byly firmy: Evercom, Check Point, Novell, CA, Symantec, Quest Software. Partnerem konference byla firma IBM, sponzorem sezení: Comp, Solidex, Clearswift Mimesweeper, DGA, Ascomp, McAfee. Firmy, které se zúčastnily: Alstor, Akbit, APC, CC Otwarte Systemy Komputerowe, Clico, Comarch, Decru, DNS, Entrasys, F-Secure, KLK, MGE UPS, Nortel, Ontrack, RSA Security, Softkey, Sygate, Sybase, Tandberg Data, ThinPrint, Veracomp.

Připojte se k nám a setkejme se v Praze! Pro prvních 100 zaregistrovaných osob - časopisy Linux+ a hakin9 zdarma.

BIST GigaCon 2006
Datum: 23-24 Říjen 2006,
Místo: Praha, Hotel Pyramida
Vstup: zdarma (oběd: 400,-)

Program konference a tématický přehled přednášek
Online registrační formulář